Hovedvirksomhet

Avdeling DETEKSJON er landets ledende leverandør av deteksjonsprodukter til det norske Security markedet, med mer enn 20 års erfaring i leveranse av gjennomlysningsmaskiner.  Vi er distributør av produkter fra ledende europeiske produsenter, som SMITHS DETECTION, CEIA, SECUSCAN, STI, og BOLINA.

Hovedproduktene er gjennomlysningsmaskiner til kontroll av post og bagasje, og utstyr til sikkerhetskontroll på blant annet lufthavner. Vi utfører rådgivning, salg, installasjon, opplæring, og service.

 

Avdeling AUTOMASJON (BRAINS) utvikler, installerer, og supporterer styringssystemer for bagasjeanlegg og logistikkfunksjoner, blant annet til lufthavner og til postsorteringsanlegg.

Mest kjent er systemet BRAINS® for effektiv bagasjestyring på lufthavner.

 

Sentralt lokalisert

Vi holder til på Lørenskog, kun 15 minutter med bil fra Oslo sentrum, og kun 25 minutter med bil fra Avinor Oslo lufthavn. På Lørenskog har vi kontor-, supportsenter, opplæringssenter, verksted- og lagerlokaliteter.

 

En del av Bertel O. Steen konsernet

DSG Systems AS er et heleid datterselskap av Bertel O. Steen Industri AS, og en del av Bertel O. Steen konsernet. 

Bertel O. Steen ble grunnlagt i 1901 av Bertel Otto Steen, og er i dag et av Norges største service- og handelsselskap. Det består i dag av to konsern; Bertel O. Steen AS, og Bertel O. Steen Invest AS. Disse hadde ved utgangen av 2016 en omsetning på 14,4 milliarder kroner, og sysselsatte 2306 årsverk.